CHP’li Çakırözer: Kış gününde yollarımız kapanmadıysa yol işleri emekçilerimiz sayesinde

CHP Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Büyükşehir Belediyesine bağlı Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ile Karayolları 46. Şube Şefliğini ziyaret ederek karla mücadele çalışmasına katılan yol işleri ekiplere teşekkür etti. Çakırözer, “Bu zor kış koşullarında Eskişehirimizin merkez ve ilçelerinde karla mücadelede hem Büyükşehir Belediyemiz, hem ilçe belediyelerimiz hem de Karayolları 46. Şube Şefliği ekipleri yurttaşlarımızın rahat bir şekilde seyahat etmeleri için özveriyle çalışmalarını sürdürüyor. Kış günlerinde yollarımız kapanmadıysa onların sayesinde. Binlerce kilometrelik yolun sorumluluğunu alan yol işleri ekiplerimize emekleri için teşekkür ederiz” dedi.

CHP’li Çakırözer: Kış gününde yollarımız kapanmadıysa yol işleri emekçilerimiz sayesinde
24 Şubat 2021 Çarşamba 13:12

KARLA MÜCADELE TEŞEKKÜRÜ

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir merkez ve ilçelerinde karla mücadele çalışmalarına katılan yol işleri ekiplerini ziyaret ederek, emekleri için teşekkür etti. Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ile Karayolları 46. Bölge Şube Şefliğini ziyaret eden Çakırözer, hem çalışmalara ilişkin bilgi aldı hem de karla mücadelede yürüttükleri çalışmalar için teşekkür etti.

YAZ KIŞ ÖZVERİYLE ÇALIŞIYORLAR

Kurumların yol işleri ekiplerine Eskişehirliler adına teşekkür eden Çakırözer, “Hem Büyükşehir hem de ilçe belediyelerimiz ile 46. Şube Şefliği yaz kış, gece gündüz demeden hemşehrilerimizin rahat bir şekilde seyahat etmeleri için özveriyle fedakarca çalışmalarını sürdürmekte. Eskişehirimiz kent merkezi ve Bozan - Sivrihisar-Mihallıççık- Seyitgazi-Mihalgazi ve Hamidiye olmak üzere 6 merkezde toplam 4 bin kilometrelik yolun sorumluluğu yaz-kış Belediyemiz yol işleri ekiplerinin sorumluluğunda. Yaklaşık 500 kişilik ekibe hemşehrilerimizin kış gününde rahat bir şekilde seyahat etmelerini sağlıyor. Hem onlara hem de ilçe belediyelerimiz ile 46. Bölge Şefliği yol işleri ekiplerine emekleri için minnettarız" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.