CHP’DEN 100. YIL KUTLAMASI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 100’üncü yılı dolayısıyla CHP İl Başkanlığı tarafından Vilayet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’nda tören düzenlendi.

CHP’DEN 100. YIL KUTLAMASI
19 Mayıs 2019 Pazar 13:59

CHP İl Başkanı Abdülkadir Adar, parti yöneticileri ve partililerle birlikte Atatürk Anıtına çelenk bıraktı. Etkinliğe CHP Milletvekilleri Utku Çakırözer ile Jale Nur Süllü de katıldı. Adar, etkinlik alanında yaptığı açıklamasında, 19 Mayıs’ın sadece kurtuluş mücadelesini değil, aynı zamanda karanlıkla mücadele eden, her güçlüğü aşabilecek enerjiye sahip olan, bilimin ve sanatın çizdiği yolda ilerleyen Türk gençliğini de temsil ettiğini ifade etti. 

Adar, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Atatürk ve onun devrimlerini görmezden gelmek isteyenler, Atatürk’ün başlattığı bağımsızlık ve aydınlanma ışığının önüne set çekmek isteyenler, geçmişte olduğu gibi bugünde, gelecekte de o kuvvetli ve daimi ışığın şiddeti ve gücüyle tarih olacaklardır.  Atatürk ve onun eserleri ise gençlerin omuzlarında sonsuza dek yaşamaya devam edecektir.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.