CHP’de bayramlaşama heyetine Jale Nur Süllü başkanlık yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nin Kurban Bayramı Kabul Heyeti’ne Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü başkanlık yaptı.

CHP’de bayramlaşama heyetine  Jale Nur Süllü başkanlık yaptı
11 Temmuz 2022 Pazartesi 15:08

 Pandemi sebebiyle 2 yıldır yüz yüze gerçekleştirilemeyen geleneksel bayramlaşma ziyaretleri bu yıl Kurban Bayramı vesilesiyle tekrar başladı. CHP, 17 siyasi partiyi ağırlayarak en fazla heyet ile bayramlaşan siyasi parti genel merkezi oldu. Cumhuriyet Halk Partisi heyetine Dr. Jale Nur Süllü başkanlık yaparken Kadın Kolları MYK Üyesi Necla Kaçan ve Gençlik Kolları MYK Üyesi Uygar Elitoğ da Süllü’ye eşlik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’nde ayrıca Ankara CHP Örgütü ile bayramlaşma gerçekleşti. Genel Merkez lobisinde partililerle gerçekleştirilen bayramlaşmaya da Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü ev sahipliği yaptı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.