CHP O İMZALARI TESLİM ETTİ

Kanal İstanbul'un iptali için CHP Eskişehir İl Örgütü tarafından Eskişehir'de iki farklı noktada toplanan dilekçeler bugün Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne teslim edildi.

CHP O İMZALARI TESLİM ETTİ
02 Ocak 2020 Perşembe 12:56

Toplanan toplam 5.020 dilekçe CHP Eskişehir İl Başkanı Abdülkadir Adar başkanlığında İl Yönetim Kurulundan oluşan bir heyet ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne iletildi. Eskişehirlilere teşekkür eden Adar "Ya Kanal ya İstanbul diyoruz. Projeye akıl ve bilim onay vermiyor. Aklın ve bilimin peşinden gidip ranta karşı duruyoruz" dedi.Toplanan toplam 5.020 dilekçe CHP Eskişehir İl Başkanı Abdülkadir Adar başkanlığında İl Yönetim Kurulundan oluşan bir heyet ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne iletildi. Eskişehirlilere teşekkür eden Adar "Ya Kanal ya İstanbul diyoruz. Projeye akıl ve bilim onay vermiyor. Aklın ve bilimin peşinden gidip ranta karşı duruyoruz" dedi.Toplanan toplam 5.020 dilekçe CHP Eskişehir İl Başkanı Abdülkadir Adar başkanlığında İl Yönetim Kurulundan oluşan bir heyet ile Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne iletildi. Eskişehirlilere teşekkür eden Adar "Ya Kanal ya İstanbul diyoruz. Projeye akıl ve bilim onay vermiyor. Aklın ve bilimin peşinden gidip ranta karşı duruyoruz" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.