CHP milletvekili adayları Eskişehir Ticaret Borsası’nı ziyaret etti

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanı Recep Taşel beraberinde CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, Milletvekili adayları İbrahim Arslan, Abdülkadir Adar, İpek Çelik ve Aysu Bahar Gürlek Eskişehir Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

CHP milletvekili adayları  Eskişehir Ticaret Borsası’nı ziyaret etti
17 Nisan 2023 Pazartesi 17:09

Eskişehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Zeydan, Meclis Başkanı Hasan Öztürk ve Yönetim Kurulu üyeleri ile görüşen heyet, Borsa faaliyetleri, ETB tarafından kurulacak olan lisanslı depo, tarımsal üretim ve “El Verin Ev Yapalım” sloganı ile başlatılan deprem konutları yardım kampanyası hakkında bilgi aldılar. Başkan Ömer ZEYDAN, heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek Eskişehir’in tarımsal potansiyelinin geliştirilmesi ve daha ileriye götürecek çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirtti. ETB Başkanı Zeydan Milletvekili adaylarına; ‘Anadolu’nun batıya uzanan yolu üzerinde gelişimini hızla sürdüren bir il olma özelliğine sahip olan, ancak arzu edilen yatırımı alamayan Eskişehir’imizin tarım, sanayi ve turizmde makro ölçekte büyümesi için çalışacakları ümidiyle milletvekili adaylarımızı tebrik ediyor, şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi


Etiketler; #CHP #eskişehir
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.