CHP Lideri Kılıçdaroğlu: @rte Erdoğan yazın ve iban numaranızla birlikte faturanızı gönderin

Yayınladığı videoda elektrik faturalarına değinen CHP lideri, "Erdoğan 31 Aralık'ta imzaladığı zamları geri çekinceye kadar ben hiçbir elektrik faturamı ödemeyeceğim" dedi.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu: @rte Erdoğan yazın ve iban numaranızla birlikte faturanızı gönderin
09 Şubat 2022 Çarşamba 23:05

Saraylıların zengin hayatın tadını çıkardığını ancak, milyonlarca insanın dayanılmaz bir şekilde artan yoksulluk ve geçim sıkıntısına tahammül etmek zorunda bırakıldığını belirten Kılıçdaroğlu, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:  “Elektrik faturalarının üzerinde iki çeşit vergi var. Yüzde 5 elektrik ve havagazı tüketim vergisi, yüzde 18 KDV. Yaza kadar KDV yüzde 1 olarak uygulanırsa, vatandaşın her 350 liralık faturasında yaklaşık 50 liralık bir avantajı olacak. Buradan Saray’a seslenmek istiyorum. Derhal KDV’yi yüzde 1’e indir. Senden bir çözüm beklentimiz yok. Sen bizi dinle ve kanamayı durdur gerisini zaten biz seçim sonrası çözeceğiz. Ayrıca 31 Aralık gecesi bizzat imzaladığın elektrik zammını da geri al. Faturalar 31 Aralık öncesine dönsün. Bu zammı sen yaptın, geri almasını da bileceksin. Bu zulümden vazgeç. Bırak insanlar rahat bir nefes alsın.

“@RTE ERDOĞAN YAZIN VE İBAN NUMARANIZLA BİRLİKTE FATURANIZI GÖNDERİN”

*Bir de pandemide zorda kalınca İBAN vermesini biliyorsun ey Erdoğan. Bu sefer de halk zorda. Halkımıza çağrı yapıyorum. @RTE Erdoğan yazın ve İBAN numaranızla birlikte faturanızı gönderin hatta bir de etiket ekleyin #sırasende diye çünkü bu kez sıra kendisinde. Bakalım siz İBAN gönderince beyefendi ne yapacak? Yardımınıza koşacak mı?

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.