CHP İl Yönetiminden Büyükerşen’e nezaket ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, yönetim ve disiplin kurulu üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

CHP İl Yönetiminden Büyükerşen’e nezaket ziyareti
09 Ekim 2023 Pazartesi 14:07

Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e yönelik nezaket ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir İl Kongresinde başkanlığa seçilen Talat Yalaz, yönetim kurulu ve disiplin kurulu üyeleri Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Yalaz, nazik ev sahipliği için Başkan Büyükerşen’e teşekkür ederek yönetim olarak yapacakları çalışmalardan bahsetti.

Başkan Büyükerşen de Yalaz ve yönetimini yeni görevleri dolayısıyla tebrik ederek çalışmalarında üstün başarılar diledi. Büyükerşen özellikle yönetim kademelerinde kadınların olmasını çok önemsediğini ifade ederek yeni yönetimde de kadınların karar verici noktada yer almasının kendisini mutlu ettiğini belirtti.

Şehir ve ülke gündemiyle ilgili karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.