CHP gerçekten değişmiş

Eskişehir’de aday belirleme konusunda uzunca bir süredir mesai harcayan CHP’de Eskişehir’i Büyükşehri Belediyesi adayının Ayşe Ünlüce olacağı iddiaları siyasi kulislerde gezinmeye başladı.

CHP gerçekten değişmiş
10 Ocak 2024 Çarşamba 16:58

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi eski Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce'nin ismi CHP kulislerinde Büyükşehir adayı olarak geçmeye başladı. Ayşe Ünlü'ce'nin adaylığı gerçekleşirse Eskişehir'de ilk defa bir kadın büyükşehir adayı olarak sahne alacak. 

Ayşe Ünlüce kimdir

1970 Eskişehir doğumludur. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Eskişehir’de, lisans eğitimini Dokuz Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlamıştır. Bir süre Adalet Bakanlığına bağlı hâkim olarak görev yaptıktan sonra, sırası ile Türk Telekom A.Ş. Hukuk İşleri Müdürlüğü ve Osmangazi Üniversitesi Hukuk Müşavirliğinde çalışmıştır. 2016 yılında Eskişehir Büyükşehir Belediyesinde 1. Hukuk Müşaviri olarak atanmış olup 2018 yılında Genel Sekreterlik görevini üstlenen Ayşe Ünlüce, yerel seçim sürecinde görevinden istifa etmişti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat CANKO - 4 ay önce
Av.Ayşe Ünlüce Hukukçu Genç kadın Eskişehirimize çok hizmet gelir.Av.Kazım Kurt ve Dt.Ahmet Ataç ikiside Eskişehirimizde çok seveni var hayırlı olsun
Avatar
Mazlum Güvenir - 4 ay önce
Yılmaz hocamızı seviyoruz. Hocamız “Tamam artık bırakıyorum” derse hem Tepebaşı hem Odunpazarı Belediye başkanlarımız Büyükşehir’e aday olmak ister. Sayın Ahmet Ataç’ıda Sayın Kazım Kurt’uda seven çok bence her ikiside görevine devam etsin Büyükşehir’e sayın Ayşe Ünlüce olsun. Zaten Eskişehir’de bir kadın olmaması büyük eksiklikti.
Avatar
Türk Yılmaz - 4 ay önce
Ahmet Ataç daha Kaan yıl bekleyecek. Her dönem adamı kandırdılar gelecek dönem diye. Bence Ataç daha fazla sessiz kalmaz.
Avatar
Murat - 4 ay önce
Ayse unlu yillardir hocanin yaninda hizmette bulunmus zihniyet degismedigi surece zor ..eskisehir son 5 yilda bir civi cakmadilar oudunparazi kavsigi haric