CHP Genel Başkan Yardımcılarından Başkan Büyükerşen’e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcıları Yüksel Taşkın ve Onursal Adıgüzel, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen’e nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

CHP Genel Başkan Yardımcılarından  Başkan Büyükerşen’e ziyaret
27 Ağustos 2021 Cuma 14:56

Çeşitli temaslarda bulunmak için Eskişehir’e gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Yüksel Taşkın, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Başkan Büyükerşen’i ziyaret etti. Ziyarette CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer ve İl Başkanı Recep Taşel de, Taşkın ve Adıgüzel’e eşlik etti. Ziyaretçilerini makamında ağırlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen,  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Genel Başkan Yardımcıları Onursal Adıgüzel ve Yüksel Taşkın’a teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.