CHP Genel Başkan adayı Özel: Yılmaz Hoca’nın kıymetini en iyi bilenlerdeniz

CHP Grup Başkanı ve Genel Başkan Adayı Özgür Özel, partisinin Eskişehir İl Başkanlığı’nı ziyaret etti. Özel, "Yılmaz Büyükerşen hocamızın partimiz için, Eskişehir için kıymetini inkar edemeyiz. 1 milyon 800 bin öğrencinin diplomasının altında imza olan birinden ve Eskişehir’i bu hale getirmiş birinden bahsediyoruz" dedi.

CHP Genel Başkan adayı Özel: Yılmaz Hoca’nın kıymetini en iyi bilenlerdeniz
16 Ekim 2023 Pazartesi 15:36

Partinin ittifak potansiyelini yeniden inşa etmeye çalışacaklarını söyleyen Özel, “Ama Eskişehir özelinde ne olacağına Eskişehir’in siyasetçileri Eskişehir’in ilçe yöneticileri, ilçe başkanları, Eskişehir’in il yöneticileri, il başkanları, yerel siyasetçileri ve milletvekilleri en doğru istişareleri yaparak, en doğru örgütsel görüşü oluşturarak parti meclisimize teklif edecekler. Biz Türkiye çapında Eskişehir de dahil bütün illeri kapsayacak şekilde değişimden sonra bütün muhataplarımıza birlikte kazanacağımız yerlerde ayrı ayrı girmenin ittifak yapmanın ağır sorumluluğunu hatırlatarak ve avcumuzu açarak, kapılarımızı açarak bir bagaj taşımayarak geçmişte yapılan hatalar varsa onlardan ders alıp tekrarlamamayı taahhüt ederek geçmişteki doğruları tekrar ederek partinin ittifak potansiyelini yeniden inşa etmeye çalışacağız” diye konuştu.
“ESKİŞEHİR ÖZELİNDE KARARI ESKİŞEHİR ÖRGÜTÜ VERECEK”
“Eskişehir özelinde kararı Eskişehir örgütü verecek” diyen Özel konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Ayrıca Yılmaz Büyükerşen hocamızın partimiz için, Eskişehir için kıymetini inkar edemeyiz. 1 milyon 800 bin öğrencinin diplomasının altında imza olan birinden ve Eskişehir’i bu hale getirmiş birinden bahsediyoruz. Ben hem Hocamın çeşitli açıklamalarını hem Eskişehir basının yakından takip ediyorum. Hoca’nın Eskişehir için kıymetini örgütümüz için kıymetini en iyi bilenlerdeniz. Hocamızla, örgütümüzden arkadaşlarımızla görüşerek o konuda üzerimize düşen neyse onu yapacağız. Eskişehir’de mevcut bir tek belediyemizi riske etmeden ve ilçelerde bunun üzerine çok daha fazla belediyeyi koyarak büyük bir başarıyı elde edeceğiz. Bunun için morale ihtiyacımız var. Bu morali de 4-5 Kasım kurultayında hep beraber bulacağımıza inanıyorum.” 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.