CHP Eskişehir İlçe Başkanlarından Başkan Büyükerşen’e ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanları Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i, ziyaret etti.

CHP Eskişehir İlçe Başkanlarından  Başkan Büyükerşen’e ziyaret
07 Ekim 2021 Perşembe 13:42

CHP Alpu İlçe Başkanı Ahmet Demirtaş, Beylikova İlçe Başkanı Yusuf Baykara, Çifteler İlçe Başkanı Şükrü Keser, Günyüzü İlçe Başkanı Hasan Altınsoy, Han İlçe Başkanı Deniz Açık, İnönü İlçe Başkanı Hüseyin Demirci, Mihalgazi İlçe Başkanı Hasan Ünal, Sarıcakaya İlçe Başkanı Hasan Yılmaz, Seyitgazi İlçe Başkanı Volkan Kılıç, ve Sivrihisar İlçe Başkanı Tahsin Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’i makamında ziyaret ettiler. Gerçekleştirilen ziyarette, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelerde yapılan hizmetler hakkında bilgi aldıklarını ve vatandaşlardan gelen talepleri ilettiklerini belirten ilçe başkanları, kendilerini ağırladığı için Başkan Büyükerşen’e teşekkür ettiler.

Gerçekleştirilen ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen,“Kırsal ilçelerimizde yaşayan vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını belirlemek ve problemleri çözmek için muhtarlarımızı ağırlamaya başladık. Bugün de CHP ilçe başkanlarımızla bir araya geldik. Vatandaşlarımıza hizmet için yapılabilecek çalışmalar ve Büyükşehir Belediyemizin bütçe, finansman kaynakları hakkında görüştük. Nazik ziyaretleri için tüm ilçe başkanlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.