CHP Eskişehir Adayı Ayşe Ünlüce: Hizmetlerimizi şehrimizin en ücra köşesine kadar taşıyacağız

CHP’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, CHP İl binasında yaptığı açıklamada yerel seçim çalışmalarının startını verdiğini söyledi. Cumhuriyeti rehber edindiklerini belirten Ünlüce, “Hizmetlerimizi şehrimizin en ücra köşesine kadar taşıyacağız” dedi.

CHP Eskişehir Adayı Ayşe Ünlüce: Hizmetlerimizi şehrimizin en ücra köşesine kadar taşıyacağız
15 Ocak 2024 Pazartesi 14:46

CHP’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, CHP İl binasında gerçekleşen basın toplantısında Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve CHP İl Başkanı Talat Yalaz ile birlikte açıklama yaptı.

Seçim çalışmalarının startını CHP İl binasından vermek istediğini açıklayan Ünlüce, seçim sürecini partililerle birlikte yürüterek, bu zorlu süreci hep beraber göğüsleyeceklerini ifade etti.

Mustafa Kemal Atatürk’ün “Benim iki büyük eserim vardır; biri Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet Halk Partisi’dir” sözlerini hatırlatan Ünlüce, Türkiye Cumhuriyet’inin 100’üncü yılında, Cumhuriyet Halk Partisi’nin büyükşehir belediye başkanlığı görevini Eskişehirli bir Türk kadınına vermesinin kendisine mutlulukların en büyüğünü yaşattığını söyledi. Duyduğu onuru, gururu ve heyecanı kelimelerle anlatamadığını belirten Ünlüce, “Cumhuriyet bizim rehberimiz, Cumhuriyet Halk Partisi de en güçlü koruyucusudur. Cumhuriyet Halk Partisi aynı zamanda kurtuluşun ve kuruluşun partisidir” dedi.

“Yılmaz Hoca’nın eserine sahip çıkacağız”

Yılmaz Büyükerşen’in farklı bir şehircilik anlayışıyla yarattığı Eskişehir’e, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt ve Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ile birlikte sahip çıkacaklarını söyleyen Ünlüce, “Odunpazarı’ndan Tepebaşı’na, Mihalıççık’tan Mihalgazi’ye, Sarıcakaya’dan Beylikova’ya kırsaldaki 12 ilçemizin hepsini karış karış gezip, hizmetlerimizi şehrimizin en ücra köşesine kadar taşıyacağız” ifadelerini kullandı.

“Aslında hiç mezun olmak istemediğim bir okuldu”

Eskişehir’de, 1999’dan bu yana yaşanan dönüşümün canlı şahidi olduğundan bahseden Ünlüce, “Bu şehirde doğdum ve bu şehirde büyüdüm. Yılmaz Hocamın bana verdiği genel sekreterlik görevi ile bu dönüşüm önemli bir bölümünde yönetici olarak görev yaptım.

Yılmaz Hocamızın bu şehri inşa ederken yarattığı vizyonu çok iyi anladığımı ve kavradığımı düşünüyorum. Bir okul gibiydi. Aslında hiç mezun olmak istemediğim bir okuldu. Bu bir bayrak yarışı ve Yılmaz Hocamda bu bayrağı bana verdi. Benim için bundan daha büyük bir onur ve gurur olamaz. O yüzden bu seçimi kazanarak, bana verilen bu onuru Yılmaz Hocamıza hediye olarak vermek istiyorum. Yılmaz Hocamızın Kazım başkanımıza, Ahmet başkanımıza ve bana önümüzdeki beş yıllık süreçte yine liderlik ve önderlik yapacağına, yanımızda olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.