CHP'de aday belirleme süreci başladı

CHP Genel Merkezi tarafından görevlendirilen CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan ve Enis Berberoğlu, Eskişehir’de partililer ile bir araya geldi.

CHP'de aday belirleme süreci başladı
09 Aralık 2023 Cumartesi 12:25

CHP yerel seçim hazırlığı kapsamında Eskişehir örgütünün mevcut durumu ve belediye başkan aday adayları ile değerlendirmede bulunmak üzere CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan ve Enis Berberoğlu’nu görevlendirdi. Heyet, Taşbaşı Kültür Merkezi’nde il, ilçe başkanlıkları, kadın kolları ve gençlik kolları üyeleriyle bir araya geldi. 
CHP İstanbul Milletvekili Namık Tan, Eskişehir temasları kapsamında parti yetkileri, şehrin ileri gelenleri ve sivil toplum örgütleriyle bir araya geldiklerini söyledi. Partilerden kendilerine güvenmelerini ve yerel seçimler için çaba göstermelerini isteyen Tan, şunları söyledi: “Mutlaka ve mutlaka bu kötü günleri geri de bırakacağız. Genel seçimlerde hiç beklemediğimiz bir sonuç aldık. Bunun bütün ağır yükünü hep beraber geride bırakacağız ve inanacağız. Mahalli seçimler genel seçimler kadar hatta ondan da daha önemli. Çünkü halkın kendi kendine sahip çıkması ancak yerel seçimlerle olacaktır. Eskişehir, 81 ilimiz içerisinde en yetenekli, en iyi yetişmiş insan potansiyeline sahip. Partimizin yönetiminde olan bir il. Biz bu bayrağı asla yere düşürmeyeceğiz. Yine en yukarılara çıkaracağız. Sizler olmadan hiçbir şey yapamayız. Hepiniz ayrı ayrı bu parti için çok büyük fedakarlıklar yapıyorsunuz. Son seçimde yaşanan hayal kırıklıklarını bir kenara bırakıp, yeni bir enerji ile yerel seçimleri almak için birazcık daha çaba göstermelisiniz. Bu seçimleri Eskişehir’de kazanacağımızdan eminiz. Buradaki varlığımızı daha fazla genişleteceğiz.”

“Hayatım seçim kaybetmekle geçti”

Partililerden, genel seçimler sonrası yaşanan umutsuzluğu bir kenara bırakmalarını isteyen CHP İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu ise, “Genel seçim sonuçları hiçbirimiz beklemiyorduk. Sonuçlar ortada ve o sonuçla yüzleştik. 1973 yılında partiye katıldım. Düştüğüm yerden hep kalktım. Mesleğimde de öyle yaptım, partimde öyle yaptım. Hiç umutsuzluğa kapılmadım, hiç kendimi güçsüz hissetmedim. Bir seçim kaybettik. Ne olacak? Benim hayatım seçim kaybetmekle geçti. O yüzden kaybetmek bir şey değil. Kendini kaybetmediğin sürece…” diye konuştu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Cafer Tanrıverdi - 5 ay önce
Hangi yüzle ortada dolaşıyorsun. Vatan haini arkadaşın hala kaçak