CHP Başkanı Özel: Kadın adaylarımız ile gurur duyuyoruz

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, CHP TBMM Grup Toplantısı'nda Genel Başkan Özgür Özel ile Buluştu

CHP Başkanı Özel: Kadın adaylarımız ile gurur duyuyoruz
31 Ocak 2024 Çarşamba 12:53

Cumhuriyet Halk Partisi'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Ünlüce, partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Grup Toplantısı'na katılarak, toplantı sonrasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile bir araya geldi.

Grup Toplantısında Cumhuriyet Halk Partisi'nin Türkiye genelindeki hedefleri ve projeleri ele alındı. Ayşe Ünlüce, toplantının ardından yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet Halk Partimizin TBMM Grup Toplantısına katılarak toplantı sonrası Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel ile bir araya geldik. Kendisine misafirperverliği için teşekkür ediyor, grup toplantımız öncesi ve sonrasında destekleri için tüm milletvekillerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Toplantıda konuşan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ise, "Eskişehir'i yaratan Yılmaz Büyükerşen'e gözlerimiz yaşlı filmlerini izledik. O konuştu, ben ağladım. Ben konuştum, o ağladı. Elini öptük ve helalleştik. Yılmaz Büyükerşen kentini çok iyi yönetmişti, ama bir de kentte birisini hazır etmişti. Kenti teslim edeceği bir Cumhuriyet kadını da salondaydı. Ayşe Ünlüce arkadaşımıza Eskişehir'i teslim etti. Geçmiş dönemde bir kadın belediye başkanımız vardı. Topuklu efemiz, hepimiz gurur duyuyoruz. Şu ana kadar Tekirdağ'da, Eskişehir'de ve Aydın'da 3 kadın belediye başkanımızı büyükşehir adayı olarak emanet ettik" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.