ÇEVRE YOLU TEPKİSİ!

Dün yaşanan trafik kazası, çevre yolunun yetersizliğini yeniden gözler önüne serdi. Yıllardan beri yeni çevre yolunun yapılmasını bekleyen Eskişehirliler ‘artık kuzey ve güney çevre yollarını yapın diyerek’ isyan etti.

ÇEVRE YOLU TEPKİSİ!
22 Ağustos 2019 Perşembe 11:41

Dün çevre yolunda 3’ü tır 6 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında adeta can pazarı yaşandı. Kaza sonrası çevre yolunda uzun araç kuyrukları oluşurken ölen olmaması sevindirdi. Meydana gelen kaza sonrası çevre yolunun yetersizliği yeniden gündeme geldi.  Şehrin içerisinde kalan ve yoğun araç trafiğini kaldıramayan çevre yoluna alternatif bir yol yapılması yüksek sesle konuşulmaya başladı. Dün meydana gelen kaza Eskişehirlilerin yıllardır beklediği güney ve kuzey çevre yolunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı.

DAHA ÖNCE DE GÜNDEME GELMİŞTİ

Çevre yolunda sıklıkla yaşanan kazalar sonrası CHP Eskişehir Milletvekilleri Utku Çakırözer ve Jale Nur Süllü Eskişehir’in ihtiyacı olan yeni bir Çevre yolunun derhal şehri kazandırılmasını istemişlerdi. Çakırözer ve Süllü, “Artık bu tür kazaların yaşanmaması için yıllardır sözü verilen ama bir türlü yatırım projesi bile başlatılmayan kuzey-güney çevre yolu projesi artık başlatılmalı ve siyasi mücadele konusu yapılmadan Eskişehirlilerin hizmetine sunulmalıdır” çağrısında bulunmuşlardı.

BİR YILDA 7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Çevre yolunda son bir yıl içerisinde meydana gelen kazalarda 7 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi yaralandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.