Cevap ve düzeltme metnidir

Cevap ve düzeltme metnidir

Cevap ve düzeltme metnidir
06 Ağustos 2021 Cuma 00:53

http://www.esgundem26.com adlı internet sitesinde 02.08.2021 tarihinde “Anadolu Üniversitesi 5 Milyon liralık zarara uğratıldı mı?” başlığı ile yayımlanan haber ile Anadolu Üniversitesi yetkilileri zan altında bırakan habere ilişkin cevap ve düzeltme metnidir.

Söz konusu yazıda sözü geçen ihale Arşiv Veri Depolama Çözümü ve Flash Temelli Veri Depolama Ünitesi Alım Sürecine ilişkindir. Veri depolama ünitesi ile ilgili tüm alım süreçleri Devlet Malzeme Ofisi üzerinden yürütülmüştür. Devlet Malzeme Ofisi tarafından 31.03.2021 tarihinde saat 12.00’da ihale yapılmak suretiyle süreç tamamlanmıştır. İnternet sitesinde yayımlanan haber ile Üniversitemiz ve yetkilileri itibar kaybına uğratılmaya çalışılmıştır. Üniversitemiz her zaman olduğu gibi bugün de yasal mevzuat çerçevesinde görevlerini hukuka ve bilimsel değerlere uygun bir şekilde yerine getirmekte olup, Anadolu Üniversitesi hakkında itibar kaybına sebebiyet verecek yanıltıcı bilginin kamuoyuna sunulması hukuka aykırı olduğu gibi, iddianın hiçbir araştırmaya gerek duyulmadan haberleştirilmesi de basın kanunu, meslek ilkeleri ve etiğine aykırıdır.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.