Cemalettin SARAR’dan KOSGEB’e Ziyaret

Eskişehir’in köklü firmalarından SARAR Giyim AŞ’nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemalettin SARAR, yenilenen binası ile çalışmalarını sürdüren KOSGEB’i ziyaret etti.

Cemalettin SARAR’dan KOSGEB’e Ziyaret
26 Şubat 2020 Çarşamba 11:04

KOSGEB Eskişehir Müdürü Tarık YILMAZ, Cemalettin SARAR’ı 8 ay önce yenileyerek faaliyete geçirdikleri hizmet binasını gezdirerek bilgiler verdi. Yılmaz, “şehrimizin önemli iş insanı Cemalettin SARAR’ın müdürlüklerini ziyaretinden ziyadesiyle memnun olduk ve kendi binamıza taşınmanın rahatlığı ile birlikte Sarar Ailesi’nin komşusu olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

Sarar ise, Eskişehir KOSGEB’in yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyerek kurumun yeni bir ivme kazandığını, şehrimizin genç ve kadın girişimcilerine, tüccar ve sanayicisine desteklerini her yerde duydukça gururlandığını ifade etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.