Çekiç çifti ve Fatma Ara son yolculuğuna uğurlandı

Susurluk’ta geçirdikleri trafik kazasında hayatını kaybeden Çekiçler Mermer A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Çekiç ve eşi Özlem Çekiç, vefat eden Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara’nın eşi Fatma Ara ile birlikte son yolculuğuna uğurlandı.

Çekiç çifti ve Fatma Ara son yolculuğuna uğurlandı
24 Ağustos 2022 Çarşamba 18:20

Mahmud Sami Ramazanoğlu Camii’nde gerçekleşen cenaze törenine Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, AK Parti Milletvekili Harun Karacan, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, CHP İl Başkanı Recep Taşel, Büyük Birlik Partisi (BBP) İl Başkanı Salim Acarbay, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu, EOSB Başkanı Nadir Küpeli, ETO Başkanı Metin Güler, Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESESOB) Başkanı Ekrem Birsen, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Gürdal Sarıkaya, Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek, Kent Konseyi Başkanı Nuray Akçasoy, Özlem Grup Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Tekgöz, Sarar Protokol Müdürü Alaattin Çoban ile birlikte genç çiftin sevenleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çekiç çifti ve Ara’nın cenazeleri, ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’a defnedildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.