CASSABA MODERN HEYKELLERİ AÇILIYOR 

Eskişehir’in yeni Yaşam ve Eğlence Merkezi Cassaba Modern, heykelleri düzenlenen törenle açılıyor

CASSABA MODERN HEYKELLERİ AÇILIYOR 
02 Mayıs 2019 Perşembe 14:35

Tıpkı Eskişehir gibi geleneksel ve modern değerleri bir araya getiren Cassaba Modern, cetvelle çizilmiş soğuk sokakların aksine tanıdık ve sıcacık mimari yapısıyla ziyaretçileri için huzurlu bir yaşam alanı sunuyor. 

Proje için özel oluşturulan heykel atölyesinde ülkemizce tanınan ünlü heykeltıraş Serdar Tekebaşoğlu ve ekibi tarafından tasarlanan ve üretilen yurt dışında pek çok örneği görünen büyük ebatlı heykeller sanat ve kültür şehri Eskişehir’e yakışan haliyle şehrin dokusuna uyarak Cassaba Modern’de yerlerini aldılar.

4 Mayıs saat 16.30’da açılışı gerçekleştirilecek olan heykeller için saat 15.30’da Yalçın Kılıçoğlu Plaza önününden Cassaba Modern’e yürüyecek kortej ve dans grubu şehirde karnaval havası yaratacak. Heykellerin açılşınına özel olarak Cassaba Modern bünyesinde bulunan markarının yapmış olduğu etkinlik ve tadım aktiviteleriyle dopdolu birgün Cassaba Modern’de geçecek. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.