Canözer ile Yıldırım sosyal medyada bir birine girdi

Gazeteci Cihan Yıldırım, sosyal medya hesabından Yeniden Refah ve HÜDAPAR’ın AK Parti’ye kadınlar konusunda sıkıntılı adımlar attırabileceğini belirterek, “Kadınlar kazanımlarına sahip çıkmalı” dedi. Birlik Vakfı Eskişehir Şube Başkanı, AK Parti Eskişehir eski il başkanlarından Murat Canözer Yıldırım’ın paylaşımına “utanmıyor musun?” diyerek çok ağır ifadeler ile yorumda bulundu.

Canözer ile Yıldırım sosyal medyada bir birine girdi
21 Mayıs 2023 Pazar 01:01

Eskişehir Net Genel yayın Yönetmeni Cihan Yıldırım sosyal medya hesabından AK Parti bugüne kadar ‘mecbur’ kalmadıkça yapmadı! Fakat Meclis’e giren YRP ve HÜDAPAR, AK Parti’yi özellikle kadınlar konusunda ‘sıkıntılı’ adımlar atmaya zorlayabilir! Babalar, gençler, sabit gelirliler, patronlar… Hepimiz için zor yıllar olacak gibi görünüyor ama kadınlar için daha zor olabilir. Kadınlar kazanımlarına sahip çıkmalı” dedi. Birlik Vakfı Eskişehir Şube Başkanı, AK Parti Eskişehir eski il başkanlarından Murat Canözer Yıldırım’ın paylaşımının altına “Yazdıklarını okuyunca,yazdıklarından utanmıyormusun.İnanmadığına inandığım şeyleri nasıl utanmadan yazabiliyorsun. Bu kadar karektersiz olabileceğine de inanamıyorum” yorumunda bulundu. Yıldırım ise Canözer’e haddi bil diyerek, “Karakterimi sorgulamak sana düşmez abi dedik yılların hatrı var dedik babam nedeniyle susuyorum haddini bil sayın canözer” karşılığını verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.