Cam Festivali 26 Eylül’de başlıyor

Odunpazarı Belediyesi, ‘Camın Büyüsü’ sloganı ile düzenlendiği Uluslararası Cam Festivali’nin 6’ncısını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 26-30 Eylül tarihinde yapılacak olan 6’ncı Uluslararası Cam Festivali, Kurşunlu Külliyesi içinde yer alan sıcak cam atölyelerinde düzenlenecek.

Cam Festivali 26 Eylül’de başlıyor
20 Eylül 2018 Perşembe 13:38

Amerika, Hollanda ve Almanya’dan bilim insanları ve sanatçıların katılacağı 6’ncı Uluslararası Cam Festivali, 26 Eylül 2018 Çarşamba Günü başlayacak. Bu yıl diğer festivallerden ayrı olarak, festival kapsamında Osman Yaşar Tanaçan Fotoğraf Galerisi’nde Kadir İstifçi Fotoğraf Sergisi düzenlenecek. Festival boyunca bilim insanları ve sanatçılar tarafından üretilecek olan cam eserler, 30 Eylül 2018 Pazar Günü Çağdaş Sanatlar Galerisi’nde gerçekleştirilecek olan açılışın ardından sergilenmeye başlayacak. 

6’ncı Uluslararası Cam Festivali’ne katılacak olan bilim insanı ve sanatçısını isimleri şöyle;

Alexis Silk (Amerika)

Josja Caecilia Schepman (Hollanda)

Simone Fezer (Almanya)

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.