Çalışkan’ın kovid testi pozitif çıktı

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, bugün akşam saatlerinde yaptırdığı covid testi pozitif çıktı. Başkan Çalışkan, evde 14 günlük karantinaya alındı.

Çalışkan’ın kovid testi pozitif çıktı
22 Ağustos 2020 Cumartesi 22:26

AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan'ın bugün diğer siyasi partilerin il başkanları ile yaptığı toplantının ardından rahatsızlılanarak koronavirüs şüphesiyle hastaneye başvurduğunu, hastanede yapılan testlerin ardından  Çalışkan'a Covid-19 teşhisi konulduğunu öğrenildi. Çalışkan, evinde 14 günlük karantinaya alındı. Çalışkan, esgündem26.com'a yaptığı açıklamada, “Maalesef rahatsızlık haberleri doğru. Bu süreçte vatandaşlarımızdan çok rica ediyorum. Kendilerine mümkün mertebe dikkat etsinler” değerlendirmesinde bulundu. 

TOPLANTIYA KİMLER KATILDI? 

AK Partili Çalışkan, CHP İl Başkanı Recep Taşel, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Ektaş ve Saadet Partisi İl Başkanı Fesih Bingöl'ün de aralarında bulunduğu diğer siyasi partilerin il başkanları ile bugün gerçekleştirdiği toplantıda kentte ilişkin değerlendirmelerde bulunmuştu. 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.