Çakırözer: Tarım işçilerimizin sorunlarına sahip çıkmalıyız

CHP Milletvekili Utku Çakırözer, geçimlerini sağlamak için aileleriyle birlikte Şanlıurfa’dan Eskişehir’e gelen mevsimlik tarım işçilerini ziyaret etti. Mevsimlik tarım işçilerini Günyüzü’nde kaldıkları çadırlarda ziyaret eden Çakırözer, ardından Mihallıçcık’ta tarlada çapa yapan tarım işçileriyle bir araya geldi. Ziyaretlerinde sorun ve talepleri dinleyen Çakırözer, Mihallıçcık’ta tarım işçilerinin bayrama elektriksiz girdiklerini öğrendi. Çakırözer, “Sizler bayram demeden, salgın demeden tarlalarda üretime devam ediyorsunuz. Sorunlarınızın valilik, kaymakamlık ve belediye yetkililerine iletilmesini sağlayacağım” dedi. Çakırözer, yetkililere, “Hepimiz için üreten tarım işçilerimizin sorunlarına sahip çıkmalıyız” çağrısında bulundu.

Çakırözer: Tarım işçilerimizin sorunlarına sahip çıkmalıyız
27 Mayıs 2020 Çarşamba 14:25

ÇADIRLARDA ZİYARET ETTİ, TARLAYA GİTTİ

Korona salgını nedeniyle yurttaşlar Ramazan Bayramı’nı evlerinde karşılarken, mevsimlik tarım işçileri de bayramı tarlada ve çadırlarında karşıladı.Bayram boyunca bir dizi ziyaretlerde bulunan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Şanlıurfa’dan Eskişehir’e gelen mevsimlik tarım işçilerini de unutmadı. Şehrin Günyüzü ve Mihallıçcık ilçelerinde bulunan mevsimlik tarım işçilerini tarlalarda ve kaldıkları çadırlarda ziyaret eden Çakırözer, mevsimlik tarım işçileri ve ailelerinin bayramlarını kutladı, emekleri için teşekkür etti.

“BAYRAMA ELEKTRİKSİZ GİRDİLER”

Mevsimlik tarım işçilerini Günyüzü’nde kaldıkları çadırlarda ziyaret eden Çakırözer, ardından Mihallıçcık’ta tarlada çapa yapan tarım işçileri ile bir araya geldi. Ziyaretlerinde tarım işçilerinin sorunlarını da dinleyen Çakırözer, Mihallıçcık’tatarım işçilerinin bayramı elektriksiz geçirdiğini öğrendi.Çakırözer, “Sizler bayram demeden, salgın demeden memleketi aç, açıkta bırakmamak için varınızı, yoğunuzu tarlalar için, toprak için harcıyorsunuz. Hepimiz için üretiyorsunuz. Sorunlarının valilik, kaymakamlık ve belediye yetkililerine ileteceğim. Tüm hemşehrilerimiz adına emekleriniz için teşekkür ederim” dedi.

Çakırözer, Mihallıçcık’ta tarlada ziyaret ettiği tarım işçilerine “Binlerce kilometre uzaktan şehrimize geldiniz, hoş geldiniz. Bizler Türkiye’nin dört bir yanında bayram demeden, salgın demeden ailelerinizden uzakta tarlalarda çalışmaya devam ediyorsunuz.  Eskişehir’imizin dört bir yanında mevsimlik tarım işçilerimiz sayesinde tarlalarımız bereket kazanıyor. Şehrimize gelerek üretime destek olan tarım işçilerimize emekleri için teşekkür ederiz”dedi.

ÇOCUKLARLA SOHBET

Bayramın ikinci gününde Eskişehir’in Günyüzü ilçesinde bulunan mevsimlik tarım işçilerini de kaldıkları çadırlarda ziyaret eden Çakırözer, işçilerin ailelerinin ve çocuklarının bayramlarını kutladı. Ziyaretinde çocuklarla sohbet eden Çakırözer, çocukların bayramlarını da kutladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.