Çakırözer: Siz sustunuz ama biz asla susmayacağız!

TBMM’deki bütçe görüşmelerinde söz alan Çakırözer, “Günlerdir aklımızın almadığı, yüreğimizin kaldırmadığı 6 yaşındaki bir çocuğa yıllarca taciz, tecavüz edilmesi olayını lanetliyorum. Türkiye'de on binlerce yurttaşımız tweet attı diye hapse girerken, siyasi davalarda yüzlerce masum insan hapislerde çürütülürken bu iğrenç olayın faillerinin hâlâ serbestçe dolaşabiliyor olmasını lanetliyorum. Siz sustunuz ama biz, asla susmayacağız” dedi.

Çakırözer: Siz sustunuz ama biz asla susmayacağız!
12 Aralık 2022 Pazartesi 16:38

ADALET BAKANLIĞI’NA YÜRÜDÜLER

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin gündeminde olan 6 yaşındaki çocuğa istismar olayının ardından bugün partisinin Meclis grubunu olağanüstü topladı. Yaklaşık 20 dakika süren toplantının ardından Kılıçdaroğlu ve beraberindeki milletvekilleri iktidar yetkililerinin istismara sessiz kalmasını protesto etmek için Adalet Bakanlığı’na yürüdü.  6 yaşındaki çocuğa istismar olayına sert tepki gösteren Kılıçdaroğlu, “Bu evladımızın, bu kızımızın sesi olmak için geldim. Adalet istiyor bu kız! Hepimizin evlatları var. Biz devletin görev yapmasını istiyoruz. Adalet istiyoruz” dedi.

“SİZ SUSTUNUZ AMA BİZ SUSMAYACAĞIZ!”

Adalet Bakanlığı’na yürüyen heyette yer alan CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, ardından TBMM’deki bütçe görüşmelerinde söz alarak olayı lanetledi.

Çakırözer, “Günlerdir aklımızın almadığı, yüreğimizin kaldırmadığı 6 yaşındaki bir çocuğa yıllarca taciz, tecavüz edilmesi olayını lanetliyorum. Türkiye'de on binlerce yurttaşımız tweet attı diye hapse girerken, siyasi davalarda yüzlerce masum insan hapislerde çürütülürken bu iğrenç olayın faillerinin hâlâ serbestçe dolaşabiliyor olmasını lanetliyorum. Siz sustunuz ama biz, asla susmayacağız” diye konuştu.


Etiketler; #CHP #ÇAKIRÖZER
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.