Çakırözer'den Erdoğan'ın o sözlerine tepki

CHP'li Utku Çakırözer, Cumhurbaşkanı ve AK parti Genel Başkanı Erdoğan’ın ‘CHP'nin, Eskişehir'de nesi var? Yaptıkları hangi eser var?’ sözlerine ilişkin , olarak Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanlarının tüm engellemelere rağmen Eskişehir’e hizmet konusunda birbirleri ile yarıştığını söyledi.

Çakırözer'den Erdoğan'ın o sözlerine tepki
25 Ekim 2021 Pazartesi 14:12

Çakırözer açıklamalarında şu ifadelere yer verdi, “Eskişehir’de hemşehrilerimize hizmet için yapılan tüm çalışmalar kimden gelirse gelsin değerlidir. Ancak Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerimizin hiçbir siyasi ayrım gözetmeksizin verdiği hizmetlerin yok sayılması kabul edilemez. Sayın Erdoğan her ne kadar görmezden gelse de, altyapıda, istihdamda, sosyal imkânların arttırılmasında, eğitimde, tarımda ve daha bir çok alandaki başarılı çalışmalar sonrasında Eskişehirimiz Türkiye’de en yaşanılabilir kentlerden biri seçilmiştir. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanımız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen başta olmak üzere, Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanlarımız tarafından hayata geçirilen başarılı şehircilik projeleri ile sadece Türkiye’ye  değil, dünyaya örnek Avrupa kenti oldu Eskişehir’imiz. Cumhur ittifakının belediye başkanları da dahil olmak üzere Türkiye’de bir çok yerel yönetim Eskşehir’deki başarılı belediyecilik anlayışını örnek alıyor.  Her yıl milyonlarca insan görmeye geliyor Eskişehir’i. CHP’li belediye başkanları hiçbir zaman betonlaştırdığınız Bursa ya da ‘ihanet ettik’ dediğiniz İstanbul’a verilen zararları vermediler Eskişehir’e. Hem Eskişehir’de hem de Türkiye’nin dört bir yanında Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerimizle, başarılı Belediye Başkanlarımızla gurur duyuyoruz.”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.