ÇAKIRÖZER: BELEDİYELERİMİZ İLE GURUR DUYUYORUZ

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Büyükşehir Belediyesi'nin koronavirüs ile mücadele çalışmaları hakkında bilgi almak için çeşitli birimleri ziyaret etti. Kriz Masası, Halk Ekmek Fabrikası ve Aşevi'ni ziyaret eden Utku Çakırözer'e, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce de eşlik etti.

ÇAKIRÖZER: BELEDİYELERİMİZ İLE GURUR DUYUYORUZ
28 Nisan 2020 Salı 13:50

Büyükşehir Belediyesi'nin kararlılıkla uyguladığı Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı hakkında bilgiler almak üzere belediye hizmet birimlerini ziyaret eden CHP Milletvekili Utku Çakırözer, yerel yönetimlerin mücadele konusunda özveriyle çalıştığını belirtti. Kriz Masası'nı, Halk Ekmek Fabrikası'nı ve Aşevi'ni ziyaret eden Çakırözer, Genel Sekreter Ayşe Ünlüce ve birim sorumlularından bilgiler aldı. Özellikle sokağa çıkma yasağı olduğu günlerde Büyükşehir Belediyesi'nin Kriz Masası aracılığı ile vatandaşlara çok güzel hizmet verdiğini belirten Çakırözer, vatandaşlardan bu konuda çok olumlu yorumlar aldığını belirtti. Çakırözer "Pandemi döneminde belediyelerimiz halkımızın yanında olmaya devam ediyor. Başta Büyükşehir Belediyemiz olmak üzere tüm CHP'li belediyeler sosyal belediyecilik anlayışları ile kriz belediyeciliği anlayışını bir araya getirmiş durumdalar. Üzülerek tanık olduğumuz Aşevi hesaplarımızın bloke edilmesine rağmen sıcak yemek konusunda imkanlar ölçüsünde ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyorlar. Bu süreçte bağışları ile ihtiyaç sahiplerinin yanında olan hayırsever yurttaşlarımıza da yürekten teşekkür ediyoruz” dedi.

Halk Ekmek ile Kriz Masası’nı da ziyaret eden Çakırözer, “Kriz Masası aracılığıyla belediyelerimiz 65 yaş üstü, engelli ve kronik rahatsızlığı olan hemşehrilerimizin taleplerini karşılamaya çalışıyor. Orada da telefonlar hiç susmuyor. Özellikle sokağa çıkma yasağı dönemlerinde günde binden fazla telefona yanıt veriliyor.  Halk Ekmek, Halk Süt, Halk Yumurta ile yurttaşlarımız sağlıklı ve ekonomik gıdaya ulaşıyor. Bu süreci en iyi şekilde yöneten Sayın Hocamız Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen'e ve özveriyle çalışan tüm ekibine Eskişehirliler adına teşekkür etmek istiyorum. Belediyelerimizle gurur duyuyoruz!" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.