ÇAKACAK: SARICAKAYA YOLU NE OLDU?

2019 yılı son İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katılan Karayolları 4. Bölge Müdür Yardımcısı Rıza Mucukgil koordinasyonu gerektiren bir gelişmenin olmadığını söyledi. Mucukgil’in bu söylemine sinirlenen Çakacak, “Sarıcakaya yolu ne oldu?” diye sordu.

ÇAKACAK: SARICAKAYA YOLU NE OLDU?
01 Ekim 2019 Salı 16:16

2019 yılı son İl Koordinasyon Kurulu toplantısı, Vali Özdemir Çakacak’ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya katılan kurum müdürleri çalışmaları hakkında bilgi verdi. Söz sırası Karayolları 4. Bölge Müdür Yardımcısı Rıza Mucukgil’e geldiğinde müdür yardımcısı koordinasyonu gerektiren bir gelişmenin olmadığını söyledi. Mucukgil’in bu söylemine sinirlenen Çakacak, yapımı yılan hikâyesine dönen Sarıcakaya yolunu sordu.

Çakacak’ın sorusu üzerine Mucukgil, deplase ve kamulaştırma problemlerinin olduğunu söyledi. Çakacak, “Deplase problemleri olduğunu bildiğim için soruyorum. O sorun koordinasyonu gerektiren bir husus” dedi. Vali Çakacak konuşmasını sürdürürken, müdür yardımcısının araya girmesi üzerine Çakacak, “Bir saniye ben konuşurken dinleyin” diye uyardı.

Çakacak daha sonra yolla ilgili sorunların  giderilmesi için gerekli kurumların vali yardımcısı başkanlığında bir toplantı yapmasını istedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.