ÇAKACAK: ESKİŞEHİR HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Vali Özdemir Çakacak, Türk Polis Teşkilatı’nın 174. kuruluş yıl dönümü ve 10 Nisan Polis Haftası münasebetiyle İl Emniyet Müdürlüğü’ne ziyarette bulundu.

ÇAKACAK: ESKİŞEHİR HALKINA TEŞEKKÜR EDİYORUM
11 Nisan 2019 Perşembe 14:38

İl Emniyet Müdürlüğü’ne gelişi esnasında İl Emniyet Müdürü Engin Dinç, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri tarafından karşılanan Vali Çakacak, daha sonra günün anısına Müdürlük Şeref Defterini imzaladı.

Ardından müdürlük makamına geçen Vali Çakacak, “Kuruluşundan bugüne kadar sürekli değişim geçiren ve kendini yenilemeye, geliştirmeye önem veren Türk Polis Teşkilatımızın, içinde bulunduğumuz dönemde de her türlü tehdidi bertaraf etme hususunda üstün bir çaba gösterdiğine hepimiz şahitlik etmekteyiz. Emniyet Teşkilatımız, ülkemizin, İlimizin huzuru ve güvenliği için her türlü gayreti gösteriyorlar. Huzurun ve güvenin temininin devamı için ise her kesimin desteğine ihtiyaçları vardır.” dedi.

İlimiz genelinde görev yapan polislerin, ‘10 Nisan Polis Haftası’nı kutlayan Vali Çakacak, ziyaret esnasında duygularını dile getirerek, “Ülkemizin ve ilimizin daha çok gelişmesi, kalkınması ve daha parlak yarınlara ulaşabilmesi için, vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında yaşamlarını sürdürebilmelerini sağlamak hepimiz için önemlidir. İşte bu noktada başta emniyet teşkilatımız olmak üzere tüm güvenlik birimlerimize büyük görevler düşmektedir. Eskişehir’in, ülkemizin en güvenli illerinin başında gelmesinde, kolluk birimlerinin yanında vatandaşımızın desteği de çok önemlidir. Bu nedenle kolluk kuvvetlerine desteklerinden ötürü kıymetli Eskişehir halkına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden İl Emniyet Müdürü Dinç ise, Türk Polis Teşkilatının geçmişten bugüne başarılarla dolu bir tarihi olduğunu ve bu teşkilatın mensubu olmaktan büyük bir gurur duyduğunu söyledi.

Müdür Dinç, tarihi başarılarla dolu Türk Polis Teşkilatının, çağın gereklerine göre kendini sürekli yenileyen, demokratik değerlere, hukukun üstünlüğüne ve insan haklarına saygıyı her koşul altında gözeten bir anlayışla görev ve sorumluluklarını yerine getirmeye devam edeceğini belirtti.

Ziyaretin ardından Vali Çakacak, müdürlük binasından ayrıldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.