Çağfenli Öğrencilere İklim Değişikliği Semineri verildi

Çağfen Koleji öğrencilerine Tepebaşı Belediyesi İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından iklim değişikliği ve enerji yönetimi semineri verildi.

Çağfenli Öğrencilere İklim Değişikliği Semineri verildi
22 Nisan 2022 Cuma 14:01

Çağfen Koleji İlkokul – Ortaokul Konferans Salonun’da gerçekleştirilen seminerde, Uzm. Biyolog ve Çevre Görevlisi Sinem Sağıroğlu Er İklim Değişikliği etkileri, nedenleri ve çözüm önerileri, Karbon Ayak İzi ve Enerji Yönetimi hakkında bilgiler vererek öğrencilerin bilinçlenmelerini sağladı. Sinem Sağıroğlu Er, Çağfen Koleji öğrencilerine küresel iklim değişikliğiyle mücadele için yürütülen ulusal çabalara, yerel düzeyde de katkı sağlanmasının son derece önemli olduğuna vurdu yaptı.

Öğrenciler merak ettiklerini sordu

Seminerde yapılan sunumun ardından öğrencilerin sorularına da cevap verilerek merak edilen ve anlaşılmayan konulara açıklık getirildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.