Çağdaş Fen Lisesi kızlarından basketbolda çifte kupa

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü Okullar Arası Genç Kızlar B Kategorisi final maçı yapıldı. Özel Çağdaş Fen Lisesi ile Borsa İstanbul Fen Lisesininin karşılaştığı final maçında Eskişehir şampiyonu Özel Çağdaş Fen Lisesi oldu.

Çağdaş Fen Lisesi kızlarından basketbolda çifte kupa
12 Ocak 2022 Çarşamba 12:53

Okullar Arası Basketbol Turnuvalarında lise 1 ve 2. sınıf öğrencilerinden oluşan Özel Çağdaş Fen Lisesi Genç Kızlar B Takımı şampiyonluk kupasını kaldırma heyecanını yaşadı. Özel Çağdaş Anadolu Lisesi Müdürü Ali Düşmezkalender, öğrencilerin kupa heyecanına ortak oldu. 

Aynı turnuvada lise 3 ve 4. sınıf öğrencilerinden oluşan Özel Çağdaş Fen Lisesi Genç Kız A Takımı da Eskişehir şampiyonu olmuştu. 

KIZLARIMIZ BASKETBOLUN ÖNCÜSÜ OLDUĞUNU İSPATLADI

Özel Çağdaş Fen Lisesi Müdürü İsmail Samur, "Öğrencilerimizin akademik başarısı olduğu kadar spor, sanat, bilim gibi alanlardaki başarıları da bizleri mutlu ediyor. Lisemizdeki kızlarımız iki ayrı grupta şampiyon olarak bizlere ayrı bir gurur yaşattı. Kızlarımız, Özel Çağdaş Okullarının spor alanında ve özel olarak kız basketbol alanında öncü olduğunu bir kez daha ispatladı.  Hem kızlarımızı hem de onları yetiştiren öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.


Etiketler; #çağdaş fen
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.