Çağdaş Eskişehir Aydınlığa Yürüyor

ADD, ÇYDD, Eğitim-İş ve diğer STK temsilcileri Eskişehirliler’i Cumhuriyet Yürüyüşü'ne davet etti.

Çağdaş Eskişehir Aydınlığa Yürüyor
27 Ekim 2018 Cumartesi 14:29

ADD, ÇYDD, Eğitim-İş  ve diğer STK temsilcileri Cumhuriyet Bayramı sebebiyle bir yürüyüş düzenliyor. Yürüyüşü duyurmak ve 29 Ekim’le ilgili duygu ve düşüncelerini ifade etmek amacıyla bir açıklama gerçekleştirildi. Katılımcı örügtler adına açıklamayı yapan Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Eskişehir Şube Başkanı Sevgi Akmen, böylesine anlamlı bir günde duyarlı vatandaşlar olarak, Türkiye’yi bölmek isteyen karanlık güçlerin karşısında kararlılıkla duracaklarını belirterek,“Bizler sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri olarak, Atatürk’ün açtığı aydınlanma yolunda mücadele etmeye devam edeceğiz. Anayasayı çiğneyerek yargı kararını uygulamayan, ulusal bütünlüğümüzü pekiştiren ‘Andımızı’ yasaklayan anlayışa karşı kararlı duruşumuzu sürdüreceğiz.” dedi.

Tam bağımsız, demokratik , özgürlükçü ve  çağdaş bir Türkiye için mücadelelerini sürdüreceklerini ifade ederek şunları ekledi: “Cumhuriyetimizin 95. Kuruluş yıldönümünde, büyük bir inançla ve kararlılıkla tekrar haykırıyoruz. Bulunduğumuz bölgedeki tüm iç ve dış tehditlere karşın Türkiye Cumhuriyeti sonsuza dek yaşayacaktır.”

Akmen bu birlik ve beraberliği yaşatmak için tüm Eskişehir Halkı’nı 29 Ekim Pazartesi saat 15.00’da Adalar Atatürk Caddesi girişinden başlayacak olan Cumhuriyet yürüyüşüne davet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.