BUZLAR ERİYOR MU?

Kamuoyunda araları açık olduğu yönünde kanaat bulunan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ile ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş aylar sonra bir araya geldi. Kesikbaş ve ekibi Büyükerşen’î ziyaret ederken, Büyükerşen, “Nazik ziyaretleri dolayısıyla Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

BUZLAR ERİYOR MU?
04 Aralık 2020 Cuma 21:34

Yılmaz Büyükerşen 2019 yılı Ekim ayında ESO’nun davetlisi olarak Celalettin Kesikbaş ve Yönetim kurulu ile birlikte Belarus’a gitmişti. İkili bu ziyaret sonrasında pek fazla yan yana gelmedi.  Celalettin Kesikbaş geçtiğimiz ekim ayında sosyal medya hesabından yaptığı Bundan 15 yıl önce bir otomobil fabrikasının Eskişehir’e yatırım yapmasını engelleyen köhnemiş zihniyet, bugün Hızlı Tren gibi teknoloji üreten, çevre duyarlı firmaların Eskişehir’e gelmesini engellemek için düğmeye bastı yine. Sebep küçük olsun, benim olsun” paylaşım ile bir kez daha gündeme geldi. Bu paylaşım ile Büyükerşen’i hedef aldığı değişik kesimlerce konuşuldu.  Büyükerşen, Kesikbaş’ın bu çıkışı sonrasında sessizliğini korurken, bugün Kesikbaş ve ekibin Yılmaz Büyükerşen’i ziyaret etmesi sürpriz olarak değerlendirildi. Kesikbaş’ın ziyareti sonrasında  Büyükerşen,  “Nazik ziyaretleri dolayısıyla Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.