BÜYÜKŞEHİR’DEN MASKE VE DEZENFEKTAN DESTEĞİ

İl Hıfzıssıhha Kurulu Korona Virüsle Mücadele Komisyonu tarafından alınan ticari taksilere maske ve dezenfektan dağıtımı kararı sonrasında Eskişehir Büyükşehir Belediyesi şehrimizde faaliyet gösteren taksi duraklarının yanı sıra dolmuş ve minibüs duraklarına da dezenfektan ve maske dağıtımı gerçekleştirdi.

BÜYÜKŞEHİR’DEN MASKE VE DEZENFEKTAN DESTEĞİ
27 Aralık 2020 Pazar 10:35

Korona Virüs ile Mücadele Eylem Planı kapsamında dezenfeksiyon ve maske dağıtımlarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, taksi, minibüs ve dolmuş duraklarında şoförler için maske dağıtımına ara vermeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi yetkilileri kent genelinde bulunan taksi, dolmuş ve minibüs duraklarının tamamına her hafta dağıtımın yapılacağını ifade ettiler.

Dezenfektan ve maske dağıtımından büyük mutluluk duyduklarını ifade eden taksi, dolmuş ve minibüs şoförleri pandemi sürecinde desteklerini sürdüren Yılmaz Büyükerşen ve Büyükşehir Belediyesine teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.