BÜYÜKŞEHİR’DEN GÜNYÜZÜ’NE ARAÇ DESTEĞİ

Kent merkezi ve kırsalda çalışmalarına ara vermeden devam eden Büyükşehir Belediyesi, ilçe belediyelerinden gelen talepleri de imkanlar ölçüsünde karşılamaya çalışıyor. Bu kapsamda Günyüzü Belediyesi’nin talebiyle 2 adet iş makinesi Günyüzü İlçesi’nde görevlendirilerek, ilçe belediyesinin sorumlu olduğu alanlarda çalışmalara başladı.

BÜYÜKŞEHİR’DEN  GÜNYÜZÜ’NE ARAÇ DESTEĞİ
05 Haziran 2020 Cuma 15:01

Günyüzü ilçesinde görüntü kirliliğine sebep olan hafriyatlar, Büyükşehir Belediyesi ve Günyüzü Belediyesi’nin ortaklaşa çalışması ile ortadan kaldırılıyor. Kavuncu-Doğray Mahalle sınırları içerisinde bulunan ilçe belediyesine ait malzeme ocağında da çalışma gerçekleştiren ekipler, ocak sahasını temizleyerek kullanılabilir hale getirdi. Dozer ile Gümüşkonak mahallesinde dar olan yol güzergahı genişletilerek sürücüler için güvenli hale getirildi. Çalışmalardan dolayı büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden

Doğray, Kavuncu, Gecek mahalle yollarında tesviye çalışmalarını tamamlayan ekiplerin, Bedil, Kavacık mahalleleri arasında da çalışmalara devam edeceğini belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, Günyüzü’nde ihtiyaç olan yerlerde asfalt yama çalışmalarının da gerçekleştirildiğini ifade ettiler.

Yapılan çalışmalardan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Gümüşkonak Mahalle Muhtarı İlhami Döner “Bu yollarımız genellikle üreticilerin kullandığı traktör yollarıdır. Ancak yolların dar olması nedeniyle büyük sıkıntılar yaşıyorduk. Günyüzü Belediyemizin girişimleri ile Büyükşehir Belediyemizin ekipleri gerçekleştirdikleri çalışmalar ile bu yolları genişletiyorlar. İlçemiz kent merkezine uzak olmasına rağmen Sayın Hocamız Yılmaz Büyükerşen imkanları ölçüsünde her zaman yanımızda olmaya çalışıyor. Ben hem Sayın Yılmaz Büyükerşen ve ekibine, hem de ilçe belediyemize teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.