Büyükşehir’den amatör spora tam destek

Açtığı spor okulları ile birbirinden farklı branşlarda yüzlerce başarılı sporcu yetiştiren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, amatör spor kulüplerine de destek olmaya devam ediyor.

Büyükşehir’den amatör spora tam destek
18 Şubat 2022 Cuma 16:49

2013 yılından bu yana amatör spor kulüplerine nakdi yardım desteği yapan Büyükşehir Belediyesi bu yıl da Eskişehir’deki 83 amatör spor kulübüne 2.500’er TL nakdi yardımda bulundu. Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleştirilen törene Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Kaplan, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eskişehir Şube Başkanı Sadri Atam, belediye bürokratları ve amatör spor kulüpleri başkanları katıldı.

Genel Sekreter Yardımcısı Deniz Kaplan yardımları kulüp başkanlarına teslim ederek, “Belediyemizin görevlerinden biri de amatör spor kulüplerine yardımda bulunmak. Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’in talimatıyla belediyemizin gelirleri çerçevesinde sizlere hem nakdi hem de spor malzemeleri yardımında bulunmaya çalışıyoruz. Gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak spora teşvik ettiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum.” diyerek kulüplere sezon içerisindeki müsabakalarında başarılar diledi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan maddi yardım törenine katılan Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Eskişehir Şube Başkanı Sadri Atam, spora ve sporcuya verdikleri katkılarından dolayı Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti. Atam “Eskişehir, Türk sporuna başarılı sporcular yetiştiren, milli takımlara gönderdiği sporcular ile farklı branşlarda büyük başarılar elde eden bir kent. Büyükşehir Belediyemiz de her yıl gerçekleştirdiği nakdi yardımlarla amatör kulüplerimize destek oluyor. Ben tüm kulüp yöneticilerimiz ve sporcularımız adına Sayın Yılmaz Büyükerşen ve ekibine teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Önceden belirlenen programı sebebiyle törene katılamayan Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, fotoğraf çekiminde spor kulübü temsilcileriyle buluştu. Başkan Büyükerşen, “Spora verdiğiniz karşılıksız desteklerden dolayı başta federasyon başkanımız Sadri Atam olmak üzere tüm kulüplerimize teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak yasalar çerçevesinde sizlere destek vermeye devam edeceğiz” ifadelerinde bulundu.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.