Büyükşehir yol çalışmalarında hız kesmiyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler iş programları kapsamında üstyapı çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler son olarak Çifteler ilçe merkezinde sorumlu olduğu cadde ve bulvarlarda bakım ve onarım çalışması gerçekleştirirken, Seyitgazi ilçesine bağlı Yazıdere-Yenikent mahalleleri arasında da beton yol çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir yol çalışmalarında hız kesmiyor
06 Kasım 2019 Çarşamba 15:53

Hava sıcaklıklarının mevsim şartlarının üzerinde seyretmesi nedeniyle şehir merkezi ve kırsalda sorumluluk alanında bulunan yollarda çalışmalarına hızla devam eden Büyükşehir Belediyesi, kış ayları yaklaşırken vatandaşlara daha güvenli ve konforlu seyahat edebilecekleri yollar yapmaya devam ediyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesine bağlı ekipler Çifteler ilçe merkezinde Hastane Caddesi, Eskişehir Caddesi ve Sakarya Bulvarı’nda alt yapı çalışmaları nedeniyle deforme olan yollarda bakım ve onarım çalışması gerçekleştirdi. Çalışmadan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden çarşı esnafı, Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.

Diğer yandan Han ilçesine bağlı Gökçekuyu ve Kayı Mahalleleri arasında bakım çalışması gerçekleştiren ekipler, Seyitgazi ilçesinde de Yazıdere-Yenikent Mahalleri arasında beton yol kaplaması için alt yapı ve üst yapı çalışmalarına hız verdi. Yol standartlarına uygun olarak yolun genişlediğini ve çalışmalar tamamlandığında yolun beton yol olacağını belirten Yenikent Mahalle Muhtarı Mesut Özkurt ve Yazıdere Muhtarı Halit Doncu, yolun beton yol olması için talimat veren ve çalışmaları kısa sürede başlatan Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ettiler.  

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.