BÜYÜKŞEHİR SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI FIRSATA ÇEVİRDİ

Trafik yoğunluğunun olduğu caddelerde, sokağa çıkma yasaklarının olduğu günleri fırsat bilerek çalışmalarını sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 3 günlük sokağa çıkma yasağında da çalışmalarına devam etti.

BÜYÜKŞEHİR SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINI FIRSATA ÇEVİRDİ
04 Ocak 2021 Pazartesi 13:44

Hafta sonu yasaklarını fırsata çeviren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Emek Mahallesi Ziya Gökalp Caddesi’nde yol genişletme, Teksan Sanayi Sitesi’nde içme suyu hattı arıza onarımı, Şehirlerarası Otobüs Terminali girişi ile Kentpark ve Basın Şehitleri Caddesi’nde ağaç budama çalışmaları gerçekleştirirken, Kent Konseyi ile birlikte de tüm şehre sokak hayvanları için mama bıraktı.

Havaların mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi nedeniyle yol çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, imar planı kapsamında Ziya Gökalp Caddesi’nde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla genişletme çalışmasına başladı.

ESKİ ekipleri, Teksan Sanayi Sitesi'nde, zorunlu müdahale gerektiren içme ve kullanma suyu şebeke hattında meydana gelen arızayı vana değişimi yaparakgiderdi. Çalışma, oluşabilecek su kesintisine bağlı olumsuzluğu en aza indirgemek için iş yerlerinin kapalı olduğu gün ve saatlerde tamamlandı.

Geçtiğimiz haftalarda Mustafa Kemal Atatürk Caddesi’nde ağaç budama çalışması yapan Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri, bu hafta sonu da Şehirlerarası Otobüs Terminali girişi, Kentpark ve Basın Şehitleri Caddesi’nde budama çalışmalarını gerçekleştirdi.

Sokağa çıkma yasaklarında, sokak hayvanları bu hafta sonu da unutulmayarak Kent Konseyi gönüllüleri ve Büyükşehir Belediyesi mobil ekipleri iş birliği ile sokakta yaşayan canlar beslendi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.