BÜYÜKŞEHİR MAHMUDİYE’DE BETON YOL HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Kentin çeşitli noktalarında denenen ve Türkiye’de birçok yerel yönetim ile kuruma örnek olan beton yol çalışmalarını sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda Mahmudiye İsmetpaşa ve Türkmenmecidiye Mahalleleri arasında beton yol hazırlıklarına başladı.

BÜYÜKŞEHİR MAHMUDİYE’DE BETON YOL HAZIRLIKLARINA BAŞLADI
24 Temmuz 2020 Cuma 14:13

Yaklaşık 5 kilometrede gerçekleştirilecek beton yol çalışmaları öncesi alt yapı çalışmalarını sürdüren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi’ne bağlı ekipler, mekanik malzeme serimi ve sıkıştırma çalışmaları ile beton yola hazırlık yapıyor. Alt yapı çalışmalarının bitmesinin ardından hemen beton yol çalışmalarının başlayacağını belirten Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, sürücüleri çalışma yapılan alanlarda trafik işaret ve işaretçilerine uymaları konusunda uyardılar.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.