Büyükşehir kırsal yollarda da kışa hazırlanıyor

Kent merkezi ve kırsal mahallelerde kış mevsimi öncesi yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, hava şartlarının da izin vermesini fırsat bilerek tespit edilen alanlarda çalışmalarına hız vermeden devam ediyor.

Büyükşehir kırsal yollarda da kışa hazırlanıyor
21 Kasım 2020 Cumartesi 14:46

Sorunsuz bir üst yapı için yaz boyunca kırsal mahalle yollarında çalışmalar gerçekleştiren Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri özellikle ilçelerin yüksek kesimlerde mahalleleri birbirine bağlayan yollarda kış mevsimi öncesi çalışmalarına hız verdi. Ekipler son olarak Seyitgazi İlçesi İdrisyayla-Sandıközü arasında bakım çalışmalarını tamamladı. Gelen talepler doğrultusunda Çürüttüm-İdrisyayla arasında çalışmaların devam ettiğini ifade eden yetkililer mevsim şartlarının elverdiği ölçüde bakım-onarım çalışmalarının kent genelinde süreceğini belirttiler.

Mahallelerinde devam eden altyapı çalışmalarından memnun olduklarını belirten  İdrisyayla Mahalle Muhtarı Mehmet Üstün, “Eskişehir’in en uzak mahallelerinden biriyiz. Kütahya sınırında yer almaktayız. Sandıközü ve Çürüttüm Mahallelerine bağlanan yolumuzu yaz kış kullanıyoruz. Yağışlı havalarda bu yollarımızda sürücüler mağdur oluyordu. Ancak talebimizi Büyükşehir Belediyemize ilettik. Sayın Hocamız Yılmaz Büyükerşen hemen ekipleri görevlendirerek çalışmaları başlattı. Yöre halkı adına Sayın Hocamıza ve ekibine teşekkür ediyorum." dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.