Büyükşehir kent merkezi ve kırsalda çalışmalarını sürdürüyor

Havaların mevsim normallerine dönmesiyle birlikte yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdüren Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, kent merkezi ve kırsalda çalışmalarını sürdürüyor.

Büyükşehir  kent merkezi ve kırsalda çalışmalarını sürdürüyor
09 Nisan 2020 Perşembe 13:55

Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekipler karantina yurdu olarak kullanılan Gündüzalp Öğrenci Yurdu girişini kapsayan 3072. sokakta sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. Yüzey frezesi ve tesviyesi sonrası sıcak asfalt çalışmasının tamamlandığını belirten ekipler, çevre ve toplum sağlığı gözetilerek mekanik yolda toz kalkmasının önlendiğini ifade ettiler.

Ayrıca Günyüzü Belediyesi'nden gelen talep ile ilçe kırsalında bulunan mahallelerdeki tarla yollarında tesviye çalışması gerçekleştiren ekipler, üreticilerin tarlalara rahatlıkla ulaşması amacıyla çalışmaların kısa sürede tamamlandığını belirterek, tüm ilçelerde kış aylarında deforme olan yollarda da bakım çalışmalarının başladığını ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.