BÜYÜKŞEHİR İHTİYAÇ SAHİPLERİNE SEVGİ ELİ UZATIYOR

Büyükşehir Belediyesi evden çıkamayacak durumda olan yaşlı, hasta ve engellilere yönelik ücretsiz evde bakım hizmetlerine ara vermeden devam ediyor. Evde kişisel bakım ve yıkama hizmeti ile bakıma ihtiyacı olan vatandaşların yüzü gülüyor.

BÜYÜKŞEHİR  İHTİYAÇ SAHİPLERİNE   SEVGİ ELİ UZATIYOR
08 Nisan 2018 Pazar 10:37

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı ile 2016 yılında başladığı ve büyük ilgi gören ‘Sevgi Eli Uzatıyoruz’ uygulamasına ara vermeden devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin uzman personelleri ihtiyaç sahiplerinin evlerine giderek tansiyon ve ateş ölçümü, saç kesimi ve bakımı, tırnak ve cilt bakımı, banyo hizmetini ücretsiz olarak veriyor. Yaşlı, hasta ve engelli yakını olan vatandaşlar, Büyükşehir Belediyesi bu anlamlı hizmetinin kendileri için büyük kolaylık olduğunu ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen ve ekibine teşekkür etti. Hizmetin yaş ve cinsiyet ayırmaksızın tüm ihtiyaç sahiplerine verildiğini hatırlatan Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, evden çıkamayacak durumda olan vatandaşların 0530 915 03 50-51 nolu telefonları arayarak hizmetler hakkında bilgi alabileceğini belirttiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.