BÜYÜKŞEHİR HEM MERKEZDE HEM İLÇELERDE YOĞUN MESAİ HARCADI:

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi sorumluluğunda bulunan şehir merkezi cadde ve bulvarlar ile kırsal ilçelerdeki alanlarda üst yapı çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 2019 yılı boyunca kent merkezinde 70 milyon metrekarenin üzerinde alanda asfalt kaplama çalışması gerçekleştiren ekipler, kırsalda 12 farklı ilçede gerçekleştirdiği yol, yapım, bakım ve onarım çalışmaları ile vatandaşlardan tam not aldı.

BÜYÜKŞEHİR HEM MERKEZDE HEM İLÇELERDE  YOĞUN MESAİ HARCADI:
23 Aralık 2019 Pazartesi 15:32

Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanlarında gerçekleştirdiği üst yapı çalışmaları ile kendi asfalt üretim tesislerinde 100 bin tona yakın ürettiği sıcak asfaltı ihtiyaç duyulan alanlarda kullandı. Görev, yetki ve sorumluğunda bulunan yollarda mevsim şartlarının asfalt serimi için uygun olmasıyla birlikte başlayan yol yapım ve bakım çalışmaları, kış aylarında ise kar ve buz ile mücadele çalışmaları ile vatandaşların güvenli yollarla ulaşımını sağlamak amacıyla devam ediyor. Mahmudiye ve Han’da alt yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla ESKİ’nin çalıştığı alanları sıcak asfalt ile kapattıklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kent merkezinde de tramvay hattı uzatma projesi kapsamında yeni yapılan tramvay yollarında asfalt çalışması gerçekleştirildiğini belirttiler. Bu dönemde tüm çalışmaların belediyenin öz kaynakları ile gerçekleştirildiğini ifade eden yetkililer İstasyon Caddesi, A. Hamit Dedelek Bulvarı, Ali Rıza Efendi Caddesi, Kemal Zeytinoğlu Caddesi, 2. Arabacılar Bulvarı, Basın Şehitleri Caddesi, Şahin Bulvarı gibi önemli caddelerde de asfalt yenileme ve yama çalışması gerçekleştirildiğini belirttiler.

2020 yılında da Eskişehir halkının güvenli ve konforlu bir şekilde ulaşım gerçekleştirmesi için üstyapı çalışmalarının süreceğini bildiren Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, 15 ilçede 554 mahallede sorunsuz bir üst yapı hedeflediklerini ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.