BÜYÜKŞEHİR GÜNYÜZÜ’NDEKİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜNÜ DE GÜLDÜRDÜ

Sosyal belediyecilik anlayışı ile pandemi sürecinde ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzatmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, Şehir Paylaşmaktır adıyla başlattığı iyilik hareketinde Günyüzü ilçesinde yaşayan ihtiyaç sahiplerini de unutmadı.

BÜYÜKŞEHİR GÜNYÜZÜ’NDEKİ İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YÜZÜNÜ DE GÜLDÜRDÜ
03 Mart 2021 Çarşamba 13:30

Pandemi sürecinin başladığı Mart ayından itibaren Koronavirüs ile Mücadele Eylem Planı'nı kararlılıkla uygulayan Büyükşehir Belediyesi, bu süreçte ihtiyaç sahiplerine de destek olmaya devam ediyor. Kent merkezinde odalar ve sivil toplum kuruluşları aracılığıyla erzak desteğine devam eden Büyükşehir Belediyesi, kırsal mahallelerde vatandaşların yüzünü güldürüyor. Son olarak Günyüzü Belediyesi ile iletişime geçilerek ihtiyaç sahiplerini belirlediklerini ve erzakları ilçe belediyesine teslim ettiklerini ifade eden Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, market.eskisehir.bel.tr üzerinden hayırseverlerin aldığı erzak kolilerinin kent genelinde ihtiyaç sahipleriyle buluşmaya devam edeceğini belirttiler.

Pandemi nedeniyle ilçede geçim sıkıntısı yaşayan vatandaşların sayısının arttığını ifade eden Günyüzü Belediyesi yetkilileri ise Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışarak erzakların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını belirterek Başkan Büyükerşen ve hayırseverlere destekleri dolayısıyla teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.