BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KAR MESAİSİNE BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ilçelerin yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar yağışı sonrası karla mücadele çalışmalarına başladı.

BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİ KAR MESAİSİNE BAŞLADI
19 Ocak 2018 Cuma 16:17

Büyükşehir Belediyesi, kar yağışının ardından ilçe merkezleri ve bağlı mahallelerinde karla mücadele çalışmalarına başladı. Karla mücadele için 7/24 hizmet veren ekipler Mihalıççık ve Alpu ilçelerinin yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışı sonrası çalışmalarına hız verdi. Mihalıççık İlçesine bağlı Yalımkaya, Otluk, Yeşilyurt, Çalcı, Çardak, Obruk, Kozlu, Çukurören, Güreş, Kavak  ve Alpu İlçesine bağlı Karacaören, Arıkaya, Taycılar, Belkese, Alapınar ve Başören mahallelerinde kar küreme çalışmaları başladı. Ekipler, küreme ve tuzlama çalışmaları gerçekleştirerek yolların sürücüler açısından emniyetli hale gelmesini sağlıyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.