Büyükşehir'de Muhtarlar Günü buluşması

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Muhtarlar Günü sebebiyle Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı, Eskişehir Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı, Odunpazarı Muhtarlar Derneği Başkanı ve beraberindeki muhtarlar ile bir araya geldi.

Büyükşehir'de Muhtarlar Günü buluşması
19 Ekim 2021 Salı 13:40

Muhtarlık dernekleri başkanları ve beraberindeki muhtarların nezdinde tüm muhtarların günü kutlayan Yılmaz Büyükerşen, Türkiye Muhtarlar Derneği Eskişehir Şube Başkanı ve Huzur Mahallesi Muhtarı Refik Özaydın, Eskişehir Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı ve Uluönder Mahalle Muhtarı Hasan Güler, Odunpazarı Muhtarlar Derneği Başkanı ve Sarısungur Mahalle Muhtarı Muharrem Önlü, Yenikent Muhtarı Nezahat Nazik, Emek Muhtarı Sibel Akıl ve Bahçelievler Muhtarı Sülbiye Bilen’i makamında ağırladı. Gerçekleştirilen toplantıya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ayşe Ünlüce ve Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar Şube Müdürü Ayhan Arduç da katıldı.

Kendilerini Büyükşehir Belediyesinde ağırlayan ve bu önemli günde kendilerini unutmayan Başkan Büyükerşen’e teşekkür eden muhtarlar, işbirliği içinde çalışmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.