BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, yoğun bir tempo ile sürdürdüğü yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR
09 Temmuz 2019 Salı 10:38

Kırsalda birçok farklı noktada çalışmalarını sürdüren ekipler, Mihalıççık ilçesi Çalkaya Mahallesi ve Yeşilyurt Mahallesi’ni birbirine bağlayan yolda üstyapı, Hamidiye Mahalle yolunda ise altyapı çalışmasına devam ediyor.
Günyüzü ve Alpu İlçelerine bağlı mahalle yollarında muhtarlıklardan gelen talepler doğrultusunda görevlendirilen iş makinesi ile tesviye,şarampol ve şev temizliği çalışması yaparak bağlantı yollarını sürücüler açısından daha güvenli hale getiriyor.
Devam eden çalışmalar doğrultusunda Seyitgazi ilçesi Taşlık-Kuyucak arasındaki yolda altyapı çalışmasını bitiren ekipler üstyapı çalışmalarına başladı.
Mahmudiye ilçesinde ağır tonajlı araçların geçişinden kaynaklanan ve mevsim şartlarına bağlı olarak Türkmenmecidiye-Beykışla arasındaki mahalle yolunda meydana gelen deformasyonların tamirine başlayan ekipler çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Ayrıca kent merkezindeki çalışmalarını da sürdüren Büyükşehir Belediyesi ekipleri son olarak Ahmet Hamit Dedelek Bulvarında sıcak asfalt serimi gerçekleştirdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.