BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN İNÖNÜ’YE YATIRIM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi kent merkezinin yanı sıra ilçe merkezleri ve bağlı mahallelerde de alt yapı ve üst yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Son olarak İnönü İlçesinde ESKİ tarafından altyapısı tamamlanan caddelerin asfaltları yenilendi.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN İNÖNÜ’YE YATIRIM
30 Mart 2018 Cuma 16:53

İnönü İlçesi’nde ESKİ’nin gerçekleştirdiği alt yapı çalışmalarının ardından, İnönü Zaferinin kutlandığı tören alanı başta olmak üzere, çevresinde bulunan Mustafa Kemal Caddesi, Atatürk Caddesi ile Şehit Ali İhsan Aydın Caddesinde bulunan yollar yenilendi. Büyükşehir Belediyesinin kendi ekip ve personeli tarafından 15 gün içinde tamamlanan ilçe merkezindeki çalışmalarda yaklaşık 3 bin ton asfalt kullanıldı. Ekipler yol çizgileri ve trafik levha montaj çalışmalarını da tamamlamayarak, İnönü Merkezi’ndeki caddeleri çağdaş bir yapıya kavuşturdu.

Yatımlar devam ediyor

Yatırımlar hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, İnönü İlçesinde bulunan Cumhuriyet Caddesi, İsmet İnönü Caddesi, 1 Nisan Caddesi, İstiklal Caddesi ve Bahçelievler Caddesi’nin de yer aldığı 17 caddede daha, asfaltlama çalışmalarının süreceğini belirttiler. 18 Nisan 2018 tarihinde ihale edilecek yatırımın, kısa süre içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Tören alanı çiçeklendirildi

Alt yapı ve üst yapı çalışmalarının tamamlandığı İnönü Zaferi’nun kutlandığı tören alanı Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından çiçeklerle donatıldı.

Başta ESKİ’nin gerçekleştirdiği alt yapı çalışmaları olmak üzere üst yapı ve çevre düzenlemesinden memnun olduklarını belirten İnönülü vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen başta olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.