Büyükşehir Belediyesi, küçük üreticiye desteğini sürdürüyor

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, küçük üreticilerin verdiği üretim mücadelesinde yanlarında olmaya devam ediyor. Sürdürülen proje kapsamında, Odunpazarı ve Tepebaşı bölgesinde faaliyet gösteren hayvan yetiştiricilerine yulaf ve arpa balyası desteği verildi.

Büyükşehir Belediyesi, küçük üreticiye desteğini sürdürüyor
26 Ekim 2022 Çarşamba 15:23

Büyükşehir Belediyesi’nin küçük ölçekli çiftçiye nefes aldıran “Küçük Çiftçiyi Destekleme Projesi” kapsamında belediyenin arazilerine ekilen mahsullerin çiftçilere destek, hayvancılıkla geçinen vatandaşlara ise yem olarak hibe edildiği çalışmalar aralıksız sürüyor. Büyükşehir Belediyesi’ne ait tarlalardan hasat edilen ürünler, Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı yetkilileri tarafından destek başvurusu yapan hayvan yetiştiricilerine balya ve yem olarak teslim ediliyor. Son olarak Odunpazarı ve Tepebaşı Ziraat Odaları ile işbirliği yapılan çalışmada, destek başvurusu yapanlar ile Büyükşehir Belediyesi’nin küçükbaş hayvan desteği sağladığı üreticilere yulaf ve arpa balyası dağıtımı gerçekleştirildi.

Hayvan üreticileri verilen balya ve yem desteği nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen’e teşekkür ederek, “Geçen yıl Başkanımız Yılmaz Büyükerşen’in küçükbaş hayvan desteğinden faydalandık, hayvanlarımızı aldık. Bu yıl da yemlerini gönderdi. Allah razı olsun, çok teşekkür ediyoruz. Başta yem, saman, balya olmak üzere artan maliyetler nedeniyle ekonomik olarak çok zorlanıyoruz. Bu desteklerin devamını dileriz. Üretim yapmaya devam etmek istiyoruz. Bu zor zamanda verilen her destek bize güç veriyor. Başkanımız Büyükerşen ve emeği geçenlere teşekkür ederiz” dediler.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.