Büyükşehir Belediyesi duyurdu: Yunusemre Caddesi trafiğe kapatılacak

Yunusemre Caddesi’nde yapılan asfalt yenileme çalışması nedeniyle 13-17 Ağustos tarihleri arasında günün belirli saatlerinde cadde trafiğe kapatılacak.

Büyükşehir Belediyesi duyurdu:  Yunusemre Caddesi trafiğe kapatılacak
13 Ağustos 2018 Pazartesi 15:30

Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Kıymetli hemşehrilerimizin dikkatine; şehrimizin ana arterlerinden biri olan Yunusemre Caddesi’nde gerçekleştirilecek asfalt yenileme çalışması nedeniyle, 13-17 Ağustos tarihleri arasında saat 23.00 ile 06.00 arasında cadde trafiğe kapatılacaktır. Halkımızın belirtilen saatlerde alternatif güzergahları kullanmaları, cadde üzerinde ikamet eden hemşehrilerimizin de araçlarını cadde üzerine park etmemeleri önemle rica olunur. Yunusemre Caddesi güzergahını kullanan toplu taşıma araçları ise belirtilen saatlerde Cumhuriyet Bulvarı ve Vatan Caddesi üzerinden seferlerine devam edecektir”

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.