Büyükşehir Belediyesi, arife günü mezarlıklarda çiçek dağıtacak

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı nedeniyle arife günü mezarlıklara ziyarete giden Eskişehirlilere yakınlarının kabirlerine dikmeleri için on binlerce çiçek dağıtacak.

Büyükşehir Belediyesi, arife günü mezarlıklarda çiçek dağıtacak
26 Haziran 2023 Pazartesi 12:25

Büyükşehir Belediyesi geleneksel hale getirdiği ve yıllardır devam eden uygulamayı bu yıl da sürdürerek arife günü mezarlıklarda yakınlarını ziyarete gelen vatandaşlara rengârenk çiçekleri ücretsiz olarak dağıtacak.

Kent merkezinde Asri, Odunpazarı, Esentepe ve Zincirlikuyu mezarlıklarının yanı sıra kırsal ilçelerde de yıllardır olduğu gibi arife günü sabah saatlerinden itibaren kurulan stantlarda Park ve Bahçeler Dairesi ekipleri çiçek dağıtımı gerçekleştirilecek.

Ayrıca vatandaşların kabir ziyaretlerini gerçekleştirebilmesi için Asri Mezarlığa arife gününden itibaren bayram süresince toplu ulaşımda olduğu gibi ücretsiz otobüs ring seferleri düzenlenecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.